Beg baru saya.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi semua. Ingat tak post aku pasal konsert Hazim? lau dah lost short memory @ tak pernah baca, sila klik sini (ala2 pre-requisite la ni. huhu).

okek. dalam post tu, semua boys dapat design beg yang sama. so, aku ada idea camner nak bezakan beg anak aku tu dari beg kawan-kawan dia.

so, aku revealkan pada kome apakah idea aku tu. jeng jeng jeng...

BEG SEBELUM

blog along25, along25, beg sekolah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tada!

BEG SELEPAS

blog along25, along25, beg sekolah
 lawa tak? cute tak? pandai tak mama dia? nyeh nyeh nyeh.

aku letak nama Hazim dengan warna yang bright. so dari jauh lagik dah leh tau anak sapa la tu...huhu. of course la Hazim suker. masa buat tu sibok nak bawak pi skolah. cuti skolah nak oii. sila bawak2 bersabar (~_~) bila dah setel, trus aku sorok beg ni. kang naik skolah, beg baru dah jadik cam belacan.

semalam anta pi skool, turun keta dia galas belakang beg ni. skali aku toleh dia dah bukak & pegang kat depan. nama tu tala depan okek. huhu. tak agak2 hero aku ni.

orite. harap korang enjoy & dapat bagi idea pada korang to do the same thing & improvise it! aku ada plan nak buat post tutorial untuk ni tapi takde gambo step yg step la. tengokla camner...lau kena buat lagik, aku akan amik gambo. barulah real & xcited untuk buat. kan kan kan? korang pun bukannya larat lau kena baca teks je kan. huhu.

okek peeps. GTG.


Webbek: For every two minutes of glamour, there are eight hours of hard work. ~Jessica Savitch.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts