Ko yang tamak.

/
2 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

hi smua. aku buat post ni sebab nak coolkan ati aku. aku panas bila baca psasal isu penggunaan Allah dalam Bible versi melayu. come on la dolmat, jangan nak melampau sangatlah!!!

macam kes roti & lain-lain, aku memang xnak blog aku jadik x harmoni. as usual, i keep my opinion with me. untuk ko, aku tak pernah mintak ko untuk paham, tapi respek is at least you can do. okek?

jom layan penyejuk ati. huhu. Credit to list25.com.








Webbek: Leadership is a privilege to better the lives of others. It is not an opportunity to satisfy personal greed. ~Mwai Kibaki.


You may also like

2 comments:

~SaTo OrEo~ said...

jap weh aku tak paham apa kaitan tajuk ni ngan citer di bawah..huhuhuh..

aku along said...

huhu. kaitan dia adalah untuk mengcoolkan aku. huk2. ko layan jee laa gambo2 tu. hhehehe.

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts