Pekebun belakang umah - ulam raja.

/
2 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 

Hi smua. dah lama simpan excited nak update pasal ulam raja si Hazim. huhu. supaya tak trasa ketinggalan, sila klik pre-requisite post.

Hazim semai on 11 Dec 2012 & dalam tempoh 2 minggu Alhamdulillah dah naik dah anak pokok ulam raja ni. Sebab balik dari cuti Krismas, tengok2 dah ada anak. Seronok. Hazim pun excited. Siap bau2 lagik dia. aku pun petik ujung daun bagi dia rasa skit.

Apa dah jadik kat ulam raja tu? sampai la ni masih bertahan & ni le 1st batch yang di jadikan ulam untuk di cicah dengan sambal tempoyak! terbaek!!!


ulam raja along25.jpg
Update post tengah2 hari buta ni...telan air liuq!
dah la lapo (#_#)

ulam raja along25.jpg
petik, jangan tak petik!
biar naik pucuk baru ;)

excited nak tanam pokok2 lain lak. sangkut kat tapak semaian je ni. wish me luck, k sebab aku mmg berangan nak jadi pekebun belakang umah yang berjaya. huhu.

adios! 



Webbek: Jom berbakti pada tanah!


You may also like

2 comments:

azhariah zuber said...

bestnya hazi. favourite tu ulam raja n pegaga

M1ss F0r3st said...

thanks azza. betut2. feveret saya jugak. hehee..

bila start keje? take care tau! XOXO baby ek ;)

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts