Aku belajar menjahit...lagik.

/
143 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 

Hi peeps. ingat tak post aku pasal insta aku? (lau tak igt, memang sah bergunung semut yang kome makan. aku baru je update semalam. huk2). salah 1 gambo tu ada gambo baju kurung in making.

aku pi kelas tu! sbenarnye masa aku sekolah menengah tak ingat tingkatan 2 @ 3, mak aku hantar aku ke kelas menjahit. masa tu murah compare to sekarang. 1 jam range dalam rm4 gitu. aku belajar dari sorang aunty ni. memang tough tapi dia baek bila tak jadik cikgu. huhu.

bayangkan as seorang anak dara yang remaja, di hujung minggu, aku kena naik bas tambang bawak beg besar dengan pembaris yg terjulur keluar tu, kertas minyak, buku size a4, suratkhabar lama & harta2 karun yang lain tu. malu i tau. jatuh saham. yelah fikiran budak-budak zaman dulu tak sama dengan fikiran zaman sekarang. but i must say, fikiran orang dulu mengalahkan fikiran orang zaman sekarang. ahaks!

masa tu sempatla belajar jahit baju kurung. then pola lak belajar kebarung - masa tu trend kebarung, baju kurung kedah, kebaya. kain pun mcm2 jenis lipat la. alhamdulillah lepas gak aku jahit 2 lai baju kurung utk aku pakai kat matrix. makacih mak! (baru sedar kebaikan dia. huk2)

itu citer lebih sedekad yang lalu & seperti yg kita aware cuma tak amik berat (xde pressure lagik agaknyer), ilmu tanpa amal ibarat pokok tak berbuah. betut tak??? bila dah ekje, tergedik2 nak carik tailor barula datang inisiatip nak jahit sendrik. lau aku dapat ilmu menjahit ni, at least aku dapat jimat kos untuk tailor. leh invest utk beli kain yang elok2 skit. betut tak? belum kira terkena tailor yg rasa dia betut je. huk2. macam kakak puek tu. Alhamdulillak tak terkena kat aku, tapi hati memang tak tenang la & dugaan betut pada kawan2 aku yg terkena.

so, it's about time untuk aku asah balik ilmu menjahit aku. aku belajar dari kakak opis aku. lau tengok hasil jahitan dia, memang butik class ko! terbukak hati aku nak belajar dgn dia. lagi pun dia masak sedap. muahahahaha. a very2 BIG plus points utk aku. hehehe. oh ya, nama dia kak siti.

dia terima student min sorang & max 4 orang. untuk yuran sepasang baju kurung & lau ko belajar sorang2 yuran dia RM140. lau bertambah student, kurang la yuran tu sebab duit makan dah di agihkan sama rata. ari tu kami ber3 - aku, lin & kawan dia, yuran RM130. makan 2x (Alhamdulillah rezki kitorg & rezki kak siti, kami dpt mkn 3x. yeah yeah!)

jom kita tengok gambo2 kelas jahitan kami :). byk gambo amik dari lin. credit utk lin & nad. aku tak byk amik gambo. fokusla kunun2nya. huhu.


blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
View rumah kak siti. tenang je wei...
setenang cikgu nyer. huk2.
rumah kak siti dekat area teras jernang.
antara landmark - SMT Sepang, ATOM.

mula2 kami belajar amik ukuran. ukur badan masing2 la. aku pun bawak baju sample gak. pastu kami start gunting kain.

blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
semua peralatan kak siti sediakan.
benang lak, lau nak bawa sendirk pun okek gak.
kot2 kaler xde dalam simpanan dia kan.
yang tengah2 tu laa kak siti. cikgu kami (^_^)


blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
lepas tu break pagi.
ni view dari tingkat atas tempat kami belajar.


blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
muka hepi dapat makan. hehehe.
ye la, lau perut kosong apa point nyer kan?
penat woo otak bekerja absorb ilmu. huk2.


blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
beria aku posing, aku pun tak perasan bila masa kejadian ni berlaku.
hahahah. menu pagi tu, sandwich telur mayo & cucuq sayur.
mmg terrrbayek!


blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
kain kurung dah siap gunting.
sebab kami ni amatur, aku beli kain cotton.
jenis kain tu adik bradik je dgn lin. huk2.

blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
baju pulak. nak tebuk leher.
sebaik tak terkehel. huhu.

blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
yay! nampak dah bayang2 tu. huhu.

blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
rangka tu pun dah ada dah...
hati girang...


blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
kita makan dulu lagik!
lunch kami. as usual, mmg superb la kan.
aku dgn kak siti ni, bab makan - no komen k. just enjoy!
*ni nak jahit ke makan? huk2.
bilik solat pun ada jugak. insya-Allah facilities lengkap di sini.

blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
sambung balik...
kak siti ada 4 mesin jahit.
sebab tu dia limit 4 org 1 kelas.
mesin jahit tepi pun dia ada..
perasan tak langsir tu?
mata aku kan dok belek paten2 langsir kak siti.
setiap kawasan different pattern k.
bukan mcm aku, bungkus smua tingkap jahit lurus. huk2.


blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
model mesin jahit. hehehe.


kelas kitorg start pukul 9 pg - 6 petang patutnya. tapi kami lajak smpi 9 malam wei. dari pagi ke panas tengah hari ke hujan lebat ke malam. tak siap2. mencabo sungguh. ada part tu aku nak give up je. nak jahit lurus jeeee smua tempat sembat. tp di halang cikgu. huk2. kak siti ni memang penyabar & cool je. lau tak, anak murid dia pun boleh bertrabur. huhu. minum petang kami, kami postpone jadik dinner. laksa penang wei! laksa.

sebelum balik tu, walaupun dah penat, memang gigih jugak amik gambo dengan kak siti. gambo kenang2an. kamilah 1st batch anak murid kak siti! lepas2 tu, Alhamdulillah kelas kak siti full. belajar dress A cutting pun ada. mmg lawa. aku dah tgk dah sorang akak tu pakai. berlace bagai ko!

blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
menten..menten...

 akhirnya, ini laa dia final produk aku!


blog along25 kelas menjahit belajar menjahit bangi purtajaya muslim baju kurung amatur beginner sewing
taaaaada!!!
tak sangka siap jugak.
tak percaya dpt pakai baju yg aku jahit sendrik. huk2.

kitorg plan sebulan selai baju. nak ekna praktiskan. kang sia2 jeee aku naik bas tambang tu. huhu. hati mau cekal nak start jahit ni! aku ada 2 pasang kain menunggu untuk di jahit. chayo! chayo! rajinkan diri!!! jom lin, nad...kita jahit baju kurung lagik!

byk lagik kelas yg aku nak belajar dari kak siti. kak siti ni smua boleh. segala macam pattern baju, sluar, langsir, skirt, tudung..u name it! huhu. dari segi facilities, memang tip top! makanan pun tgk sendrik laaa kan gambo2 tu..kak siti banyak tips & tak lokek ilmu. dia make sure kita buat sebaik mungkin & sehabis daya. huhu. lepas ni aku nak belajar jahit baju melayu pulak utk hero2 aku :) Insha-Allah.

lau korang berminat PM je aku. nanti aku bg no tepon nyer :)  @ leh tengok blog kak siti. tapi dia pun cakap, ada few post tak updated. but, feel free to ask me if any, k!



Webbek: May your bobbin always be full!


You may also like

143 comments:

Sholihah said...

bole dptkn info kak ct tak.. berminat nak masuk kelas ni.. kat blog kak ct takde mention emel or notel.. ^^

Sholihah said...

ni emel sy: puterisholihah@yahoo.com ^^

M1ss F0r3st said...

Hi Sholihah. salam perkenalan. saya dah reply kat emel sholihah. lau xde, check kat junk mail gak ek ;)

arigato!

Anonymous said...

Kat mana lokasi kat siti..cal me 0133691335

Anonymous said...

email sy maklumat kak siti blh? kt fae.yapeim@gmail.com

aku along said...

As-salam,

Hi. saya dah reply. kalau xde, check junk mail ek.

Terima kasih & selamat berpuasa.

Alia Zakri said...

Email me at aliazakri@yahoo.com nak blaja menjahit jgk :)

Alia Zakri said...

Email me at aliazakri@yahoo.com nak blaja menjahit jgk :)

M1ss F0r3st said...

Hi Alia, terima kasih sebab singgah. Saya dah reply kat emel. lau xde check kat junk mail ek. selamat berpoce!

Anonymous said...

Salam :)

Nak details/no phone kak siti jgk blh.interested nk blajar menjahit :) email:buzz_crusher[a]hotmail.com..tq!

M1ss F0r3st said...

Hi buzz_crusher. selamat hari raya. saya dah reply, lau xde kat inbox check junk mail ek. papehal bgtau.

terima kasih.

nYomeL said...

Salam.

Saya berminat nak belajar jahit dgn kak siti. Please email detail kak siti bole?

Email: nyomel@gmail.com

Thanks a lot!

M1ss F0r3st said...

Hi Nyomel,

salam perkenalan. saya dah reply kat emel. lau xde, check junkmail ek ;)

Arigato!

Anonymous said...

Salam, kak, tolong bagi nombor telefon kak siti : nazirah_ab@yahoo.com tq kak

M1ss F0r3st said...

Hi nazirah,

dah emel dah. nanti check ek. lau xde kat inbox, check junk mail.

arigato!

Haniza said...

Assalammualaikum...

Boleh saya dapatkan contact number Puan Siti..boleh emailkan pada saya norhaniza.hamir@gmail.com

Terima kasih.

M1ss F0r3st said...

Waalaikumussalam.

Hi Haniza. terima kasih sebab singgah ke blog saya. saya dah emel, nanti check yea. lau xde kat inbox, check junk mail.

selamat hari raya :)

Anonymous said...

sy pun berminat blh emel sy intan_duratul@yahoo.com

Anonymous said...

Salam..sy berminat untuk belAjar menjahit.. emel kn detail loveliferiey@gmail.com

M1ss F0r3st said...

Hi, saya dah reply. lau xde kat inbox, check kat junk mail yea. arigato!

Anonymous said...

Assalamualaikum...sy berminat pun berminat tuk belajar menjahit...leh bg no phone ngan address kak siti..emel sy saiza@doe.gov.my...
tq

aku along said...

Hi Saiza,

salam perkenalan. saya dah emel pd saiza. nanti check yea :)

terima kasih.

Noraziha said...

Assalamualaikum..saya berminat nak belajar jahit dengan kak siti. Boleh saya dapatkan no. Telefon kak siti? Email saya mrar_160@yahoo.com. Tima kasih..:)

aku along said...

Hi Noraziha,

sori lambat reply. saya dah reply nanti boleh check yea. lau xde kat inbox, check kat junk mail.

salam perkenalan :)

Noraziha said...

Tima kasih ye along..harap dapat belajar menjahit ngan kak siti. salam perkenalan..

aku along said...

sama2 Noraziha :)

Anonymous said...

salam..berminat jugak nak pg kelas ni! heheee..boleh tak tlg emelkan no kak siti.. farrahlianna@yahoo.com

Anonymous said...

Sy minat nak belajar jahit. Pls emailkan no ctc cikgu siti tu. Ni email sy. ctnana.ismail@gmail.com. Thanks

M1ss F0r3st said...

Hi Farah, Hi Nana,

terima kasih sebab sudi singgah ke blog saya. saya dah reply. lau xde check junk mail yea :)

Fadhlina Karim said...

Salam..sy pun berminat la...blh x email kan no c.siti ke fadh_tk@yahoo.com

M1ss F0r3st said...

HI Fadhlina, saya dah reply. nanti check emel yea. lau de check kat junk mail ;)

arigato!

EjAn said...

Salam..sy pun berminat nk belajar menjahit dengan kak siti..leh bagi detail mcm mana nk hubungi kak siti -> muslimah_soul@yahoo.com

M1ss F0r3st said...

Hi Ejan, saya dah reply. nanti check emel yea. lau xde, check kat junk mail ;)

arigato!

puteri leya said...

Assalammualaikum kak..
blh sy dptkan contact no Puan Siti?
nie email sy: cintaputerileya809@gmail.com
terima kasih kak.. :)

M1ss F0r3st said...

Hi Leya,

terima kasih sebab singgah ke blog akak. harap post ni skit sebanyak membantu Leya. akak dah reply. lau xde check kat junk mail yea :)

Terima kasih.

Ana said...

assalamualaikum..blh dapatkan no contact kak siti? Sangat berminat.. :) email saya affarozana@yahoo.com
Terima kasih.. :)

M1ss F0r3st said...

Hi Ana, saya dah reply. nanti check emel yea. lau xde check kat junk mail :) Arigato.

Anonymous said...

salam...boleh sy dpt no contact kak siti? email sy moas_2908@yahoo.com

tq. ye.

M1ss F0r3st said...

Hi moas_2908@yahoo.com,

saya dah reply. nanti check yea. lau xde, check kat junk mail. salam perkenalan :)

Arigato!

Wan Nurhusni said...

Salam akak..bleh sy nk dpt contact k siti
... this is my email wnaviuu@gmail.com

Wan Nurhusni said...

Salam akak..bleh sy nk dpt contact k siti
... this is my email wnaviuu@gmail.com

M1ss F0r3st said...

Hi Wan,

salam perkenalan. akak dah reply nanti check yea. lau xde kat inbox, check junk mail :)

terima kasih.

Anonymous said...

Salam..saya sgt berminat nak belajar menjahit dgn kak siti..boleh email kan detail? syamizu_mim@yahoo.com.my tq :)

M1ss F0r3st said...

Hi Anonymous,

saya dah reply. nanti check emel yea. maaf lmbt. baru balik m'sia :)

salam perkenalan.

effeiqa said...

salam sy nak no k.siti tq..kalo x keberatn boleh bg di whatsapp 0169730511

kak na said...

assalam dear..berminat juga nk belajar blh email pd sy juga. contact kak siti...spiana21@gmail.com..tqvm.

Mia said...

assalam sis, teruja juga nak belajar menjahit dan kebetulan tempat tu tak jauh dari rumah.... kalau tak keberatan boleh minta contact K siti. email ke dygmia@gmail.com

tq sis

M1ss F0r3st said...

Hi Kak Na & Mia,

sori lmbt reply... nanti check emel yea.. saya dah reply. lau xde kat inbox check kat junk mail yea :)

Salam perkenalan sis!

raidah said...

Blh sy dptkn contact no Kak Siti???
arai_raidah@yahoo.com
Tq

M1ss F0r3st said...

Hi raidah,

salam perkenalan. saya dah reply. nanti check emel yea. lau xde check kat junkmail. thank you! :)

YAn GUrlz said...

hi..bleh bg info kak siti..ni email sy.. aizian86@yahoo.com

thanks yea...

M1ss F0r3st said...

Hi Yan,

makacih sudi singgah. dah emel yea. nanti check mailbox ek. lau xde, tgk kat junkmail :)

Arigato!

Anonymous said...

assalam..sye pun nak info kak siti...email sye..
norazlimah@ymail.com
tq..

M1ss F0r3st said...

Hi Norazlimah,

Saya dah reply yea. nanti check emel ek. lau xde, tgk kat junkmail :)

Terima kasih.

Anonymous said...

SAYA BERMINAT LA NAK BELAJAR...PERNAH AMIK KELAS MENJAHIT DI PRESINT 8 TAPI DAH KENA TIPU...SEDIH...BLEH TAK DAPATKAN CONTACT KAK CT...EMAIL mas_rieya@yahoo.com.my

Anonymous said...

Saya berminat nak blaja menjahit...boleh tlg emelkan details kak ct..fathinmunirah90@gmail.com

M1ss F0r3st said...

Hi Mas, Hi Fathin,

trima kasih sbb sudi singgah ke blog akak. akak dah emel dah no tepon kak siti. lau xde kat inbox, check junkmail ek. papehal bgtau.

Tq! :-)

Anonymous said...

salam, sy najihah.bermint nk blajo jahit.nk dptkn no kontek k ct, email kt jihah_01@yahoo.com. trima kacih

M1ss F0r3st said...

Hi Najihah. saya dah reply nanti check yea. lau xde check kat junkmail.

arigato!

shadaziz said...

Asalam .. saya minta no telefon kak siti. Email saya shad_oasis@yahoo.co.uk. tq along..

Anonymous said...

Assalam along, blh tak emel details kak siti tu ke emel saya? Skang ngah mcari kelas jahit, sume jauh dan mahal..huhu

emel saya > dayahbit@gmail.com

M1ss F0r3st said...

Hi Shad & Dayah...
Saya dah reply nanti check email yea. lau xde, check kat junkmail.

Thank you & salam perkenalan.

emyda said...

bole pm saya no kak siti untuk beljar menjahit

emyda81@gmail.com

M1ss F0r3st said...

Hi Emyda,

Saya dah reply. Lau xde kat inbox, check junkmail yea :)

Arigato!

Anonymous said...

salam, bole email sy contact kak siti? dkt mane ye rumah dia mengajar ni? ni email sy nadya8286@gmail.com terima kasih

M1ss F0r3st said...

HI Nadya,

akak dah reply dah. nanti check emel ek. lau xde, check kat junkmail :)

arigato!

Norazizah Hamzah said...

Salam, k.siti ni masih ajar menjahit ke? Berminat utk gi ke kelasnya... Boleh emailkan sy x? norazizah.hamzah@gmail.com..... Tqvm

aku along said...

Hi Norazizah, saya dah reply emel. nanti check yea. lau xde, check kat junkmail papehal bgtau.

Arigato!

Anonymous said...

salam sis.. bole emel sy cane nk contact kak ct tu x..
shahira_alias@yahoo.com

M1ss F0r3st said...

Hi Shahira,

dah emel no tel kak siti. lau xde kat inbox, check junkmail yea.

arigato!

mimie said...

slm sis..saya berminat nk join..blh bg detail x..hp no 013-6060209..tqvm

mayna said...

Hye .... bley email sy info kak siti... nk belajar jahit jugak... mayna.my09@gmail.com

M1ss F0r3st said...

Hi Mayna/Mimie,

thanks for stopping by. detail dah bg kat emel yea Mayna. lau xde check kat junk mail.

Arigato.

Anonymous said...

Salam dear,

Boleh share contact details kak siti dengan saya tak? Tq:)

Email: vitality.qh@gmail.com
Phone #: 0173794361

Btw, tahniahhh dah pandai jahit baju sendiri :):)

Shahkasahias said...

assalam...tlng share detail kakct.tq zurinajupem@yahoo.com

019-3330499

normas idayu Yusoff said...

Sy berminat nak belajar..boleh tau x rumah k.ct tu area mn??boleh x bg no tepon k.ct..tq

normas idayu Yusoff said...

email sy moms_2013@yahoo.com @ sms 017-9776104

Jannah Nurul said...

Hai sis,blh emailkan sy alamat tmpt kak siti x?Jannaheart87@gmail.com.

M1ss F0r3st said...

Hi jannah. Sy dah reply. Lau xde kat inbox check junkmail yea. All the best! ☺

ati hab said...

assalam..blh bg ctc no kak ct x??whatsapp 0133068595 / emel atihab@gmail.com

M1ss F0r3st said...

As salam. Hi ati sy dah reply. Nant chexk yea. Lau xde kat inbox check kat junkmail. Arigato 😉!

Anonymous said...

Salam, hi!
Boleh saya dapatkan nombor Kak CT jugak? pls email me :) thanks
h.aqilah22@gmail.com

Anonymous said...

Berminat la. Tlg emelkn contact no kaksiti. Tq
Emel: nhk0001@gmail.com

fatimi said...

Assalamualaikum. Boleh bg akak no phone kak siti? Nak hantar anak akak belajar menjahit... Email: fatimi.estar@gmail.com

Anonymous said...

Assalamualaikum...saya berminat nk bljr ngan kak siti. Bole sy dptkan alamat dn no fone. Email: caiesya@yahoo.com

Ct Asri said...

Sy pun berminat. Tolong emelkan di ctsfin@yahoo.com. tq.

M1ss F0r3st said...

As salam. Hi ct & qaiesya. Dah emel yea. Nant check k. Thnak you.

Sherry Cang said...

Hi. May you share k.siti's contact no with me? My email is sherrycang@gmail.com

Thanks!

M1ss F0r3st said...

Hi sherry. I already email it to u. Tq dear.

Y@NN@ said...

Salam. Nk no pon n address kak ct. Nk blaja mnjahit....

M1ss F0r3st said...

Hi Y@NN@, boleh tlg bg email address? Tq dear

Anonymous said...

salam nak minta no phone kak siti boleh..my email: kicchorf@yahoo.com...terima kasih...

Anonymous said...

email sy : nurfadila89@yahoo.com

Siti Hajar Shafii said...

assalamualaikum. boleh emailkan kat saya? hajar.srccyber@gmail.com. Terima kasih ya. :)

Siti Hajar Shafii said...

assalamualaikum. boleh emailkan kat saya? hajar.srccyber@gmail.com. Terima kasih ya. :)

M1ss F0r3st said...

Hi Kicchorf, Nurfadila & Siti Hajar, saya dah reply kat emel. nanti check yea. Thank you for stopping by ;-)

Anonymous said...

assalamualaikum...saya rohana..boleh emailkan detail kat saya juga? pinkiut80@gmail.com.. terima kasih..

Anonymous said...

Salam, bleh tau emailkan detail kt sy gk x, nursyazwaniazmi@gmail.com trima ksih..

Anonymous said...

salam. sy berminat nak belajar menjahit ni. email sy shima.yahya@yahoo.com

tqqq

M1ss F0r3st said...

Hi ROhana, SYazwani & Shima... :-)

saya dah reply nanti check yea. lau xde kat inbox check junkmail. arigato!

C!K 0R3N =) said...

Assalamualaikum...
Hye dear...leh bg contact number cikgu siti x?
Email : aszmiedar1313@gmail.com
Atau SMS/WhatsApp : 018-2864766
Tq 😊

Anonymous said...

Hai...

saya minat nak belajar menjahit dgnkak siti..blh beri contact no dia?
ni email saya :
salasiah.mustafa@yahoo.com

aiReen Syuhadah said...

Salam...sy pun bminat jgk nk bljt menjahit ni...tp kak Siti ni ngajar ktne ek.? Tq

M1ss F0r3st said...

As aslam. HI Asmiezar & Salasiah. Saya dah reply. nanti lau xde kat inbox, check kat junkmail k ;-)

Hi Aireen, kelas kak siti dekat area teras jernang. dekat dgn skolah teknik sepang.

Anonymous said...

Nk juga contct no k.siti ni.. ni email sy wan1e@yahoo.com.tq

Anonymous said...

Assalam..boleh bg contact kak siti..ini email sy..ctzura_utmkl@yahoo.com. .tq

nurqazrina aisyah said...

assalamualikum...sy sgt tertarik dan berminat utk mengikuti kelas cikgu siti. boleh tak bg no phone cikgu siti. terima kasih.. ini add email sy nurqazrinaaisyah@yahoo.com

anie_skut87 said...

Assalamualaikum wbt, saya xda basic menjahit ..baru nak belajar.. boleh saya dapat info kelas kak siti ni?

terima kasih =)

anieskut87@gmail.com

M1ss F0r3st said...

Hi wanie, CTzura, nurqazrina & anie. saya dah reply kat emel yea. lau xde kat inbox check junk mail. thank you again sis! ;)

Joe Faizol said...

Assalam..boleh tlong email sy info cikgu siti..nurul_yusoff@span.gov.my

khatijah mohd said...

Hi blh email details kelas menjahit ni kat email saya...tq
kaytey88@yahoo.co.uk

M1ss F0r3st said...

Hi Joe Faizol & Khatijah Mohd. saya dah reply emel. lau xde kat inbox check junk mail yea. thank you ;-)

aziqyeon said...

Assalam M1ss FOr3st, bleh x bg address @ no contact cikgu siti, saya sgt brminat nak belajar menjahit..tqvm
Boleh wassap saya 012 6347988 atau email : azurayeon@yahoo.com

M1ss F0r3st said...

Hi Aziqyeon, dah reply kat emel. lau xde mail box check junkmail yea. arigato! ;-)

NAzzXXra said...

Assalam puan. Terima kasih atas entry ni. Saya berminat dengan kelas menjahit ni. Boleh bagi saya contact detail cikgu menjahit ni tak? Email saya nazz.xxra@gmail.com

Terima kasih banyak2

Aku Along25 said...

Hi Sis,

Saya dah emel detail kak siti. nanti check yea. arigato! ;-)

Anonymous said...

Assalam Along,

Boleh x tolong emailkan contact detail kak siti ni? n maybe leh citer sket pricey dia n klu ade ape2 tips yg blh di share utk kelas ni..
Oh emel saya malam3234@yahoo.com

thanks yer!

Regards
Intan

Aini Tomiran said...

Assalamualaikum...minta tlg email hp no.Dan alamat kt siti....minatlah nk belajar menjahit..nrt7374@gmail.com.....tq

homestaydislimriver.blogspot said...

Assalamualaikum...minta tlg email/ whatsapphp no.Dan alamat kt siti....minatlah nk belajar menjahit..wanazura_wmn@yahoo.com.my@01268000014.....tq

lilis suriani said...

as salam sy berminat la... boleh email kan alamat dan no tel akk siti tu kat saya...lilis.suriani89@gmail.com

Anonymous said...

Salam. Mohon dapatkan contact puan siti. Berminat nak belajar menjahit. Terima kasih. fatinliyana0605@yahoo.com

M1ss F0r3st said...

Hi sis, saya dah reply emel nanti check tea. papehl bgtau la ;-) all the best!

Fatin Husna said...

Salam... Hai.. boleh emailkan no fon kak siti? TQ :)
impianvsrealiti@gmail.com

Shuhada Aziz said...

Boleh emelkan no tepon kak siti? Tq.. shuhada.aziz@gmail.com

Tq

Shuhada Aziz said...

Boleh emelkan no tepon kak siti? Tq.. shuhada.aziz@gmail.com

Tq

M1ss F0r3st said...

Hi Fatin/Shuhada, dah reply emel. nanti check at inbox/junkmail yea. all the best. tq sis!

aaj said...

asslm..saya nak belajar menjahit..bleh dapat info kak siti x..plz..emailkan kat saya ya sis..adyqkusayang@yahoo.com..tq

saffiya said...

kak email saya ttg kelas kak siti. nak belajar menjahit. saffiyaqistina@gmail.com

M1ss F0r3st said...

Hi saffiya & aaj, saya dah reply. lau xde kat inbox, check junkmail yea. arigato & slmt berpuasa sis!

Siti Rohani said...

Salam sis, boleh email pada saya juga
rohani9085@gmail.com. .tq sis

misz sheyla said...

EMAIL SY JUGAK... miszsheyla@yahoo.com

misz sheyla said...

EMAIL SY JUGAK... miszsheyla@yahoo.com

annaudir said...

Salam.

Boleh dapat no. contact kak siti nak belajar menjahit.
Email saya : annaudir@gmail.com


Terima kasih.

Yumna Keyan said...

Salam.. boleh tak nak no contact no kak siti kat teras jernang tu.. tingin nak belajar jahit.. huhu.. tq

Anonymous said...

Salam Kak,

Bole email ke sy no tel kak siti tu?
email add sy nurulsyafida.zulkaflirahmat@ap.sony.com
terima kasih.

Unknown said...

Tolong email sy no hp kak siti...nurulhudamtsaid@gmail.com

Anonymous said...

salam,

boleh dapatkan no tel kak siti untuk menjahit. emel di afiena_afieda@yahoo.com

TQ

All Branded Stuff said...

salam, saya beminat nak belajar jahit dgn kak siti bole tak nk no tefon kak siti ? Ni email saya asmaaamirahzahedi@yahoo.com

Dwi Sulistiyani said...

Mencari mesin jahit berkualitas dengan harga murah. Kunjungi toko online kami dan dapatkan penawaran menarik lainnya. Regards : Fitinline..

NURULHASLINDA ZOLKERNAIN said...

Assalam. bole bg number contact kak siti tak? ni emel sy.. nurulhaslindazolkernain@gmail.com. num fon 0196795581 :)

Cik Faany said...

salam, boleh share contact kak siti tak? ni email sy: aifaazawani@gmail.com
terima kasih kongsi ilmu anda disini ;)

Anonymous said...

Assalaamualaikum.Saya pun berminat nak join kelas nii .. boleh saya mintak no tel , email and adress kak siti ? Email saya puanshariza@gmail.com

Najwa Haris said...

Asalamua'laikum. Najwa nak info tentang kelas kak siti boleh? Boleh send mesej kat 0135297065

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts