Chocodates 2013: Kurma berinti badam & bersalut coklat.

/
7 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 


blog along25 chocodates coklat kurma coklat harga 2012 2013 pengedar putrajaya bangi kajang yusuf taiyoob buah tangan bulan puasa door gift tadarus

Hi semua. Untuk semua penggemar chocodates, stok baru dah ada yea. Details & T&C masih sama macam dulu2 jugak (^_^) Cuma, tahun ni harga ada yang tak sama macam tahun lepas sebab sampai ke saya pun dah up skit. biasala kan, kos makin lama makin naik. tapi tak banyak pun. masih dalam kemampuan kita, insya-Allah.

untuk postage pulak, saya ikut rate Pos Laju. ikut pengalaman tu average dalam RM7 +-.



Item
Harga Pasaran 2012
Harga Jualan 2013
blog along25 chocodates coklat kurma coklat harga 2012 2013 pengedar putrajaya bangi kajang yusuf taiyoob buah tangan bulan puasa door gift tadarus

Chocodates Box - 33gm
Isi Kandungan: 3 biji
Harga RM4.50

 
Chocodates Pouch - 90gm
Isi Kandungan: 7-8 biji
Harga: RM10.00
 
RM4.00





RM10.00
blog along25 chocodates coklat kurma coklat harga 2012 2013 pengedar putrajaya bangi kajang yusuf taiyoob buah tangan bulan puasa door gift tadarus
 
Chocodates Box2 - 150gm
Isi Kandungan: 
13 – 15 biji
Harga RM20.00
 
Belum ada info lagik.
blog along25 chocodates coklat kurma coklat harga 2012 2013 pengedar putrajaya bangi kajang yusuf taiyoob buah tangan bulan puasa door gift tadarus

Chocodates Carry Me Bag - 180gm
Isi Kandungan: 
16 - 18 biji
Harga RM18.00


Chocodates Carry Me Bag - 500gm
Isi Kandungan: 
37 - 40 biji
Harga: RM40.00

RM20.00






RM42.00



Webbek: All the knowledge I possess everyone else can acquire, but my heart is all my own. ~John Wolfgang von Goethe.


You may also like

7 comments:

Anonymous said...

nak order macam mana

aku along said...

Hi. terima kasih sebab sudi singgah. untuk order leh tel/sms/watsapp ke 012-3929056. bagitau nak packaging yang mana & qtty nyer. saya akan reply ASAP.

terima kasih & selamat berpoce.

fatin hazira said...

please whatsapp ya. urgent :) nak beli in bulk :)

fatin hazira said...

0127487425

Elianie Binti Mohamad said...

Valid lagi ke offer ni?

Elianie Binti Mohamad said...

Valid lagi ke offer ni?

M1ss F0r3st said...

Hi Elianie, Maaf lambat reply. Maaf yea sis, stok dah habis :(

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts