Hazim is 6!

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 

Hi peeps. hari ni hazim dah 6 tahun 2 hari. dia dah ingat birthday dia daaaaann dah pandai demand nak kek gapo. nak rainbow cake & ben10. oookek! so, aku plan nak buat 2 ketui utk hafiy skali. sebab rasa serba salah dengan Hafiy. birthday dia bulan 5 tapi tak dan nak buat sebab baru lepas setelkan birthday anak don.

so, rainbow cake aku buat 5 layer je instead of 6 sebab nak bagi tebal supaya boleh potong dua. kiranya 1 adunan dapat 2 bijik kek la. huhu. tapi, bila dah siap masak & lau di potong dua tu, nampak nipis & cam tak berapa best je. natijahnye, kek hafiy delay lagik. lagi menambahkan serba salah aku pd hafiy.

semalam aku dapat buat coklat cupcakes je untuk hafiy bawak ke skolah dia. memang takde rezki Hafiy ebtut. time nak buat rainbow cake, butter lak habis. apa punya turrrr la! nanti la. Insha-Allah 1 hari, mama buat gak rainbow cake totoman kamu.


blog along25 birthday rainbow cake kek harijadi buat sendiri sendirik murah deco simple
ini lee rupe rainbow cake ben10 hazim.
tepi2 hias dengan M&M. baru leeee seri skit.

blog along25 birthday rainbow cake kek harijadi buat sendiri sendirik murah deco simple
tada!
dia sendirk pilih coklat ferrari tu kat langkawi utk kawan2 dia.
Sebaik murah. ke main taste kamu nak :-p
coklat bar utk cikgu2 dia.

blog along25 birthday rainbow cake kek harijadi buat sendiri sendirik murah deco simple
bergambo dengan cikgu2 tabika & cikgu transit.
makacih teacher wani tolong amikkan gambo!

malamnyer, bawak birthday boy dinner ke Sushi King. 1 of his feveret food. bila tanya nak dinner apa, "sushi laaa". huhu.

blog along25 birthday rainbow cake kek harijadi buat sendiri sendirik murah deco simple sushi king makanan jepun edamame tobiko sedap
sampai2, 2 piring tobiko & 1 piring edamame utk dia.

36 piring sushi utk malam tu.
tak kira mangkuk2 nasi, soba mee, udon mee, etc.

tapi tak leh lawan masa kat Osaka.
57 piring okek kat kedai sushi 100 yen!
pun tak termasuk soba mee, etc.

blog along25 birthday rainbow cake kek harijadi buat sendiri sendirik murah deco simple sushi king makanan jepun edamame tobiko sedap
seronok tok wan suap.
mentang2 lee birthday boy. huhu.

blog along25 birthday rainbow cake kek harijadi buat sendiri sendirik murah deco simple sushi king makanan jepun edamame tobiko sedap
auni pun tak ketinggalan.
sedapnyerrrrr dia makan.

terima kasih pada Mak Wan, Tok Wan, Aunty, Uncle & Auni yang join dinner malam tu. meriah gituw! untuk orang rawang & serendah, next time k. xbuat lagi birthday celebration utk bulan 6 ni. hehehe.


Webbek: tahniah kak su atas kelahiran baby girl on 26th Jun. saya baru perasan semalam miss 1 hari dengan birthday hazim. lau tak, nak jee saya bisik2 buat pakatan dengan baby bagi kuar 25hb jugak. hehehehe.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts