Instagram aku.

/
3 Comments
Assalamualaikum w.b.t.

Hi semua. aku cuba untuk menjadik rangup bila tiba part mengupdate sesawang aku ni. huhu. (berusaha utk menggunakan perkataan positif sekarang ni. avoid word feveret aku  = lemau. huhu) 

hati tu bergolek-golek nak update tapi tangan tak segolek hati. nak buat guano? aku cuma nak bagitau yang aku dah ada instagram. haahaha. jakon kan? kesian kan? tak padan dgn job scope. sungguh tak in-trend gitu. huhu. aku cam malas nak register byk2 benda ni. setelah di racun oleh jiran opis aku, maka terjebak jugak aku akhirnya.

bila dah guna, over the teacher la pulak. download bagai apps utk edit gambo. yg best guna instagram ni, leh update serentak ke platform social media yang lain2 jugak. cons dia, xleh tag mcm fb tu la. tp hal kecik je tu pada aku untuk sementara ni la kan. heheheh.

jom belek apa aku dah buat kat insta aku. hehehehe. oh ya, aku nyer id akualong25. jangan lupa follow yea. nyit nyit! hehehe.


blog along25 instagram akualong25 hazim hafiy budak comel cute
gambo 1st aku. of course hero2 aku jadik lab rats nyer. huk2.

blog along25 kelas menjahit baju kurung belajar jahit instagram akualong25 pola
Projek menjahit. belajar2...tambah ilmu beb!
excited lebey nak edit gambo. huhu.
sila klik untuk tau the whole story.

blog along25 bahulu traditional homemade kampung gelang patah nusajaya wpi wilayah pembangunan iskandar aim amanah ikhtiar malaysia bantuan kerajaan
promot bahulu mak jah.
Mak dapat bantuan Amanah Ikhtiar Malaysia. Alhamdulillah.
orang gelang patah/nusajaya/WPI, berminat utk order?

blog along25 instagram akualong25 perry the platypus seni art creative kreatif wallart lukisan dinding conteng melukis pandai budak
Hasil tangan Hazim. #wallart okek!
sayang pulak mama dia nak cat dinding tu. huk2.


blog along25 instagram akualong25 wallart lukisan dinding samsung conteng art seni creative kreatif melukis kanvas
hasil tangan mama hazim.
ke mana tumpahnyer kuah lau tak ke nasi kan? huhu.


blog along25 instagram akualong25 berkelah keluarga picnic batu layar desaru kota tinggi quality time family perkelahan
jiran opis aku panggil gambo ni gambo jiwang.
captured by org yg tak brp jiwang. ye ke? hahaha.
picnic kat batu layar.

okek la beb. cukupla tu..aku pilih ikut category suker hati aku. hehee. nak details, sila klik sini. aku perasan, silap2 hb leh gian aku ni. skit2 nak update..skit2 nak update. so, solution aku sng je. buat dek je la! certain2 moment jee kita share k. auw!!!

 

Webbek: cuti skolah...cuti skolah..cuti opis skolah xde ke?


You may also like

3 comments:

.anisZ. said...

Sila rujuk komen2 aku kt insta... muahaha

fuza said...

sudah upgrade!! hebattt!!

p/s : tak igt pwd insta...hehe

aku along said...

anisz: sila rujuk komen balas aku pulak. muahahhahaa.

fuza: diterpaksa upgrade yg akhirnya rela hati. hahaha. igt wei..igt... try n error. huk2.

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Blog Archive

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts