Red Velvet Cakes & Green Velvet Cakes.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 

Salam Jumaat semua. kebetulan lak berturut-turut post aku hari Jumaat. hehe. aku tak dan nak taip citer baru la beb. Tapi yang ni, sempoi saja.

Ingat tak, minggu lepas aku ada buat red velvet cupcakes & green velvet cupcakes. Alhamdulillah. Bermula dari situ, aku dapat order Red Velvet Cakes & Green Velvet Cakes untuk jamuan raya opis di Putrajaya. 

Puas jugak laa dok mikio camner nak deco kek ni. Akhirnye dapat gak inspirasi daripada Muniroh Bakery. Aku memang berkenan dengan deco Muniroh. Simple but nice. Terima kasih Muniroh.

Orite. Jom layan tengok velvet cakes yang deconya amatur. hehehe. Walaubagaimanapun, jutaan terima kasih sebab sudi mengorder. Harap tak serik :)


red velvet cakes sedap order bangi putrajaya murah penghantaran percuma

green velvet cakes sedap order bangi putrajaya murah penghantaran percuma

green velvet cakes sedap order bangi putrajaya murah penghantaran percuma



Webbek: Salah 1 tanda nak tau permintaan kita bagus @ tak adalah jalan ke arah itu di mudahkan. Alhamdulillah. MA, please take note. huhu.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts