Never too late.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 

Salam Jumaat you olls (^_^) Aku ni, confident giller ingatkan dah buat post untuk upload gambo welcome January aku. Skali aku belek-belek, syok sendrik baca blog aku...rupa-rupanye tak upload lagik. bertuah sungguh laaaa. tapi, never too late kan? kan? kan? penat I buat tau (macam susah sangat. huhu)

blog along25 monthly picture welcome month january 2014 klcc steak toowoomba daging wagyu halal
Posing kekenyangan lepas bedal steak kat Toowoomba.

FYI start October tahun lepas, bila masuk awal bulan, aku akan buat gambo utk welcome that month. Sronok gak. esp kat IG, skali imbas aku leh nampak xtvt utk bulan tu. kira jadik border jugak la. mcm kat bawah ni.

blog along25 monthly picture welcome month january 2014 klcc steak toowoomba daging wagyu halal
ni la yg aku maksudkan dgn border tu.
skali tgk, ohhhh ni keje aku utk bulan 10. hehehehe.

okek. tu je sbenornya yg aku nak citer. ingat, never too late. (`_`)


Webbek: A smile is the universal welcome. ~Max Eastman.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts