Year in Review - Gambar feveret 2013 from Instagram akualong25

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 

Hi peeps. Tahun lepas aku ada share post pilihan pembaca utk 2012. Untuk 2013 lak, aku nak tunjukkan gambar2 feveret daripada IG aku. Aku baru je join IG ni - 18 Apr 2013 ari tu. Terjebak jugak aku dengan macam2 social media ni. hehehe.

Credit to Melanie sebab bg ilham pada aku untuk come out with this post. Aku pun guna template dari dia je. So peeps. Silalah layan gambo feveret aku utk 2013 yg di petik dark IG aku (^_^) :wink: :wink: Oh ya...bila sebut feveret tu, ikut definisi aku sendrik la kan. ada gamba yg mmg feveret aku sbb gambo tu di captured cam tu & ada jugak feveret aku sbb that moment... layannnz!

Lau nak lagik, silalah follow IG aku. Senang citer. hehehe.

blog along25 photo heart instagram heart template heart love 2013 artwork kreatif

 

Webbek: The pictures are there, and you just take them. ~Robert Capa.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts