Project Life MH@2014 | Week 2.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 

Hi peeps. sowilaaa. Privacy sangat konon2nya minggu aku ni kan. Dah minggu ke berapa ni, baru nak upload pasal minggu 2. huhu. Bukan pe. Bila baca tips untuk amik gambar tu, natural lighting tu ada peranan besar gak untuk hasilkan gambo yang best. So, aku nak gak cuba. Masalah problem aku pulak, aku kuar pagi2 matahari tak kuar lagik. Balik, matahari dah takde lak. Bila weekend tak berkesempatan nak amik. I kan busy. huhu. Alhamdulillah, kelmarin aku berjaya amik gambar, of course le aku kuar lambat ari tu. Well, lau korang tengok gambo ni, agaknye korang pikir, xdela bagus mana minah ni amik gambar. Tapi xpe. Wa belajar lagik beb! Lagi pun, xdan nak set proper place utk dia. Jom, tengok Week 2 aku!

blog along25 project life 2014 malaysia art craft diari mingguan diari bergambar
Week 2

Ramai family member aku share birthday kat bulan January, Ada 8 orang gitu. huhu. Then, meraikan juga bento2 yang aku buat untuk bekal Hazim, Papa Hazim & Mama Hazim. Hafiy xnak bawak bekal. Dia makan kat rumah je. Julia Child tu pulak feveret aku lepas tengok citer Julie & Julia. Silalah tengok u olls! X nyesal punyer!

blog along25 project life 2014 malaysia art craft diari mingguan diari bergambar


Week 2, aku trima lawatan dari family members aku. Aku masak pasta creamy dengan chicken garlic rosemary. Resepi dapat dari Kak Su. Then, Don & family pun memeriahkan suasana. Sowi, gambo masa meriah tu xdan snap. Xingat apa bila dah berkumpul. huhu. Perasan x kat header tu ada huruf tersesat. Haaa...itu yang mahai tu. hehehe. Utk deco page ni, sticker beli dr Popular. pastu printed image of course credit to Mr. Goo.

blog along25 project life 2014 malaysia art craft diari mingguan diari bergambar


Kek birthday Auni di baked oleh aku. Rainbow cake tema jajan. Mama dia bagi macam2 kat aku. Macam dah masuk sweet genius je aku rasa. huhu. Sumi susun kat tepi tapi xde dlm gambar ni. Kek Mak Ngah & Pak Ngah, mak aku n adik aku yang baked. Hepi BESTDAY Auni, Mak Ngah & Pak Ngah!


Webbek: No one is born a great cook, one learns by doing. ~Julia Child.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts