Project Life MH@2014 | Week 3.

/
0 Comments
Assalamualaikum w.b.t. 

Yoyoyo! Sambung lagik minggu 3. Tengah naik minyak ni. huhu.

blog along25 project life 2014 malaysia art craft diari mingguan diari bergambar
Week 3

Minggu ni, kita ada sambutan Maulud Nabi dan Thaipusam. Syiok woooo!

blog along25 project life 2014 malaysia art craft diari mingguan diari bergambar


Minggu Thaipusam tu cuti 3 hari. So, kitorg balik kampung. Depa ni, dpt balik kampung memang sonok la. Jadik cucu atok sungguh. Atok pergi jamxxx pun dok tunggu. Takut xdapat naik motor. Helmet tu mmg kitorg beli utk diorg. Al-maklumla, safety first. hehehe. Lau dalam kg xpela. Tapi lau luar dr kampung, silalah sarung itu helmet. Yang gambo bertiga tu, diorang amik gambo dengan anak sepupu aku (so apa pangkat diorg ek? 2 pupu ke? ke 2 pupu tu pangkat anak sepupu aku dgn aku? advise pls? huhu). Kebetulan ada kenduri nikah sepupu kitorg gak. Balik dr kenduri, lepakla kejap kat dataran. Decoration dot-dot tu, aku kutip dari puncher aku. Button biru tu yang tulis "Happy" beli kat Daiso. Dia jenis berkaki. Sesuai untuk craft.

blog along25 project life 2014 malaysia art craft diari mingguan diari bergambar

Another birthday celebration for Jan - Pak Long & Mak Njang. Rainbow kek Pak Long baked by truly yours. (^_^). Tema motor utk kaki motor. Utk Mak Njang, sebab Marissa suka owl, aku pun letak laaa gamba owl. huhu. Yang bawha ni, gambo kitorg lepas blk dr kenduri sepupu aku tu. Bukan senang nak kumpul ramai2 macam ni. Makcik2 aku pun ada skali kat meja tu. Cuma sebab diorang tak segebus kami, makanya tak nampak muka makcik2 aku. ahaks! Lace putih tu aku beli kat Daiso, button lak aku beli online dari Button Planet. As usual, smua printed image credit pada Mr. Google k.


Webbek: Family is not an important thing. It's everything. ~Michael J. Fox.


You may also like

No comments:

Powered by Blogger.

Contact Us

Name

Email *

Message *

Orang Kampung Saya

Mother Earth Lovers

Chocodates Supplier

Chocodates Supplier
Click picture to get the chocolatey taste (^_^)

Navigation-Menus (Do Not Edit Here!)

Chop!

Popular Posts